Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sender i pakker?
- Vi bruger GLS til at sende pakker med. Det er gratis ved køb over 400 kr.

Hvilken kvalitet er varerne?
-Vi opkøber kun varer af høj kvalitet. For at holde en lav avance, er det nødvendigt at vi ikke skal bruge tid på reklamationer.

I reklamerer med tilfredshedsgaranti?
-Ja, det gør vi! Hvis du køber fx. 10 par strømper, så er du velkommen til at prøve et par. Kan du ikke lide dem, returnerer du bare alle 10 par og får pengene tilbage - også for det ene par du har brugt. Du kan dog højst returnere ét par af hver type strømpe. Du kan altså ikke købes 365 par strømper og når året er gået, returnere dem alle for at slippe for at vaske :)

Hvor hurtigt kan i levere?
-Vi sender dagligt pakker med GLS. Hvis du bestiller inden kl. 14, vil du kunne forvente at modtage pakken dagen efter.

I har nogen strømper som jeg gerne vil købe - men de findes ikke i min størrelse?
-Vi sælger mange strømper og somme tider er varerne i restordre, så der vil desværre forekomme størrelser og/eller farver som vi ikke har. Hvis leveringsdato er kendt, skriver vi det på produktets side. Eller prøv at kigge webshoppen igennem, der er sandsynligvis nogle andre strømper du kan bruge. 

Har i abonnements ordning?
-Nej. Vores strømper er af god kvalitet. De vil holde lang tid. Hvor lang tid er meget induviduelt, nogle bruger strømperne udendørs uden sko og de holder ikke så længe. Hvis du ved at du gerne vil have nye strømper med et bestemt interval, så kontakt os, så finder vi en løsning til dig :)